Direct een vast contract?
Bij SABIC Geleen kan dat gewoon.

Word Operator bij SABIC Geleen

Snel doorgroeien in je rol? Wij omarmen jouw tempo.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Ben jij net afgestudeerd als operator en op zoek naar een uitdagende baan? Dan hebben wij de functie voor jou.

Je hebt net je opleiding tot operator B of C afgerond en je wil graag ervaring op gaan doen in een vooruitstrevende fabriek. Uitgeleerd ben je nog lang niet, dat begrijpen we. Daarom zorgen we dat je alle ruimte krijg om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen. Dat ga je doen op een manier die bij jou past, op tijden die jou uitkomen. Zo groeien we samen verder.

  • Blijven leren en jezelf uitdagen
  • Alles goed geregeld: je krijgt direct een vast contract
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Een goede balans tussen werk en privé
Word Operator bij SABIC Geleen

Procesoperator B/C

Locatie: Geleen
Wil jij de voortgang van onze productieprocessen gaan bewaken? Heb jij oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan zijn we op zoek naar jou! Start je loopbaan als operator bij SABIC Geleen.

  • Een vaste, fulltime baan in 5 ploegendienst
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Operators

Waarom werken bij SABIC?

Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

Waarom werken bij SABIC?

Jouw kansen bij SABIC

Bij SABIC vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf maximaal kan ontplooien. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom krijg je intern een buddy aangewezen die jou helpt om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Groei mee met SABIC, want als jij groeit, groeien wij.

Jouw kansen bij SABIC

“Het werk is heel dynamisch en die afwisseling is erg fijn. De constante uitdaging bij SABIC maakt het voor mij heel interessant. We blijven leren en het is geen vaste routine.”

Ryan – Hoofdoperator bij SABIC Geleen Olefins 4

SABIC Geleen

Word Operator bij SABIC Geleen
De fabriek in Geleen is uniek in haar soort. SABIC werkt hard aan het verduurzamen van haar petrochemische industrie. Een van de belangrijkste ontwikkelingen hierin is dat we plastic afval gaan verwerken tot hernieuwbare grondstoffen voor bestaande fabrieken. SABIC Geleen is hier als eerste ter wereld mee gestart.

Met dit unieke proces is in Geleen de eerste stap gezet naar het verduurzamen van onze industrie. De installaties die we bouwen zijn de eersten ter wereld. Zo zorgen we in de toekomst voor een beter milieu en een betere toekomst. Voor onszelf en voor iedereen die na ons komt.

SABIC Geleen

Alle vacatures bekijken

Bekijk onze openstaande vacatures voor de locaties SABIC Geleen, SABIC Raamsdonksveer & SABIC Bergen op Zoom.

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters