Het geheim van dromen najagen?
De eerste stap zetten.

ONZE CULTUUR

Wij zijn ervan overtuigd dat speciale mensen nodig zijn om het verschil te maken. Vindingrijkheid, creativiteit en vrijheid zijn vereist om ideeën om te zetten in realiteit. Dit is onze cultuur bij SABIC. We zoeken open-minded, intelligente en nieuwsgierige mensen. We creëren voor hen de omstandigheden om hun talent tot bloei te laten komen: de juiste werkomgeving, state-of-the-art technologie en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Als je werkt voor SABIC, draag je bij aan nieuwe mogelijkheden die de wereld kunnen veranderen.

ONZE CULTUUR

4 thema’s

We zijn er trots op dat de door ons geproduceerde en gedistribueerde grondstoffen worden toegepast in oneindig veel producten die consumenten over de hele wereld dagelijks gebruiken. Om dat te bereiken stellen we het succes van onze klanten centraal, in alles wat we doen. We hebben daarom onze manier van werken in 4 thema’s opgebouwd.

Ontmoet onze recruiter

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiter staat klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Ook voor vragen met betrekking tot een specifieke fabriek of functie kun je bij Patrick Mevis, Senior Recruiter Netherlands, terecht.