Het geheim van dromen najagen?
De eerste stap zetten.

ONZE CULTUUR

Wij zijn ervan overtuigd dat speciale mensen nodig zijn om het verschil te maken. Vindingrijkheid, creativiteit en vrijheid zijn vereist om ideeën om te zetten in realiteit. Dit is onze cultuur bij SABIC. We zoeken open-minded, intelligente en nieuwsgierige mensen. We creëren voor hen de omstandigheden om hun talent tot bloei te laten komen: de juiste werkomgeving, state-of-the-art technologie en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Als je werkt voor SABIC, draag je bij aan nieuwe mogelijkheden die de wereld kunnen veranderen.

ONZE CULTUUR

Diversiteit & inclusiviteit

Diversiteit en inclusiviteit? Maakt onze werkomgeving rijker.
Bij SABIC krijg je alle ruimte om jezelf te zijn én jezelf te laten zien. Jouw inzichten zijn van onschatbare waarde voor een veilige en duurzame organisatie. Voor jezelf, je collega’s en voor onze klanten. Daarom werken we hard om een zo divers en inclusief mogelijke organisatie te zijn waarin jij jezelf kunt zijn, je gewaardeerd voelt en het verschil kan maken.

Diversiteit & inclusiviteit

4 THEMA’S

We zijn er trots op dat de door ons geproduceerde en gedistribueerde grondstoffen worden toegepast in oneindig veel producten die consumenten over de hele wereld dagelijks gebruiken. Om dat te bereiken stellen we het succes van onze klanten centraal, in alles wat we doen. We hebben daarom onze manier van werken in 4 thema’s opgebouwd.

INSPIRE

Met diepe betrokkenheid en fris enthousiasme helpen we onze klanten met het verwezenlijken van hun dromen en doelstellingen.

ENGAGE

In al onze contacten zoeken we naar een vonk en willen we duurzaam en waardevol samenwerken.

CREATE

We zijn gedreven om nieuwe wegen te ontdekken – iedere dag opnieuw. Iets dat onmogelijk lijkt, toch te verwezenlijken. Vindingrijk en creatief.

DELIVER

We doen wat we beloven. Verantwoordelijk, proactief en zonder uitzondering.

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters