JIJ DE PASSIE?
WIJ DE POSITIE.

Werken bij SABIC, wat houdt dat in?

Bij SABIC vind je een grote diversiteit aan starters, young professionals en ervaren experts. Mensen met een helder doel voor ogen: in onze unieke cultuur een blijvend verschil maken voor onze planeet, onze samenleving en hun carrière. Door met elkaar samen te werken, proberen we iedere dag het verschil te maken. Door onze krachten te bundelen versterken we elkaar, leren we van elkaar en groeien we als bedrijf en als mens. Met onze focus op innovatie, kwaliteit en een veilige (werk)omgeving kunnen wij voor onze medewerkers een uitdagende werkomgeving creëren. Welke uitdagingen ga jij bij ons aan?

Werken bij SABIC, wat houdt dat in?

UITSTEKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN?
DAT VINDEN WE VANZELFSPREKEND.

Wij bieden jou: een aantrekkelijk maandsalaris binnen de zeer goed betaalde chemische sector, ploegentoeslag (indien van toepassing), 13e maand, vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling. Verder hebben wij optimale verlofregelingen; naast je vakantiedagen ontvang je een persoonlijk budget welke te besteden is voor uitbetaling, extra verlof of persoonlijke ontwikkeling. En nog veel meer!

Bij SABIC luisteren wij graag wat er naast de arbeidsvoorwaarden voor jou echt belangrijk is. Daarover gaan we graag met jou in gesprek. Let’s explore what matters noemen we dat.

Loopbaanontwikkeling

Snel doorgroeien in je rol? Wij omarmen jouw tempo.
Of je nou starter, young professional of ervaren kracht bent: bij SABIC ben je nooit uitgeleerd. Bij ons vind je voor ieder niveau wel een passende uitdaging. In je rol word je op basis van jouw wensen goed begeleid, om zo door te kunnen groeien naar jouw gewenste rol. Door de omvang van SABIC is er altijd wel een mentor voor jou die je kan helpen te groeien.

Intern bieden wij tevens verschillende opleidingen die jou helpen om meer te leren over jouw vakgebied. We beschikken zelfs over de SABIC Academy, waar jij toegang hebt tot vele trainingsprogramma’s, passend bij jouw niveau en wensen.

Balans werk/privé

Goede work-life balance? Daar gaan we samen voor.
Hoe zeer we het ook naar onze zin hebben bij SABIC, we snappen als geen ander het belang van een goede balans tussen werk en je privéleven. Door een goede balans te hebben, ervaar je een grotere mate van werkplezier en is het makkelijker om je te ontspannen op de dagen dat je vrij hebt. Bij SABIC zorgen we graag voor een zo optimaal mogelijk rooster, zodat jij je vrije tijd op een manier kunt invullen die er voor jou toe doet.

Loopbaanontwikkeling

Social impact

De wereld verbeteren? Wij zijn alvast begonnen.
Bij SABIC geloven we dat we samen een transitie in gang kunnen zetten. Een betere toekomst door techniek, kennis en innovatieve ideeën. In Geleen zijn we begonnen met het verwerken van plastic afval tot hernieuwbare grondstoffen. Hiermee is SABIC de eerste ter wereld die op weg is naar het inzetten van volledig hernieuwbare grondstoffen voor haar naftakrakers op Chemelot. Daarnaast ondersteunen we en werken we actief mee aan een groot aantal andere initiatieven.

Diversiteit & inclusiviteit

Diversiteit en inclusiviteit? Maakt onze werkomgeving rijker.
Bij SABIC krijg je alle ruimte om jezelf te zijn én jezelf te laten zien. Jouw inzichten zijn van onschatbare waarde voor een veilige en duurzame organisatie. Voor jezelf, je collega’s en voor onze klanten. Daarom werken we hard om een zo divers en inclusief mogelijke organisatie te zijn waarin jij jezelf kunt zijn, je gewaardeerd voelt en het verschil kan maken.

Diversiteit & inclusiviteit

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters