De toekomst hernieuwen?
In Bergen op Zoom zijn we alvast begonnen.

Word Electro & Installatie Monteur bij SABIC Bergen op Zoom

Heb jij de ervaring? Wij hebben een passende uitdaging voor jou.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Wil jij het verschil maken en zorgen voor een duurzamere toekomst?

Met enkele jaren ervaring als monteur weet jij precies hoe het er in een fabriek aan toe gaat. Dat betekent echter niet dat je al bent uitgeleerd. Bij SABIC koppelen we je aan een gedreven mentor die jou helpt om nog meer uit jezelf te halen. Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, want als jij je ontwikkelt, ontwikkelen wij met je mee.

  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Een goede balans tussen werk en privé
  • Krijg een mentor op de werkvloer toegewezen
Operator B

Electro & Installatie Monteur

Locatie: Bergen op Zoom
Wil jij je bezig gaan houden met preventief, predictief en correctief onderzoek? Wij zoeken een monteur die onze fabrieken in topconditie houdt.

  • Een vaste, fulltime baan
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Technician

Waarom werken bij SABIC?

Wil jij echt het verschil maken? Tijd voor een echt gesprek.
Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

Waarom werken bij SABIC?

Werken als monteur bij SABIC

Peter Hagenaars werkt als monteur bij SABIC Bergen op Zoom. Als monteur is het de taak van Peter en zijn collega’s om de fabrieken in topconditie te houden. “Veel vrijheid, vertrouwen en de mogelijkheid om door te groeien, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik 5 jaar geleden voor SABIC heb gekozen.”

Werken als monteur bij SABIC

“Toen ik bij SABIC kwam werken, kreeg ik een mentor toegewezen. Doordat ik een vast aanspreekpunt heb, weet ik altijd wat er van mij verwacht wordt.”

SABIC Bergen op Zoom

Word Elektro & Installatie Monteur bij SABIC Bergen op Zoom
In de fabrieken van SABIC in Bergen op Zoom worden onder andere diverse kunststof producten gemaakt, waarvan voornamelijk plastic korrels. Deze plastic korrels worden door onze klanten gebruikt om allerhande producten van te maken. Producten die je veel tegenkomt in het dagelijkse leven, zoals telefoononderdelen, autobumpers, medische apparatuur en zonnepanelen.

Werken bij SABIC in Bergen op Zoom betekent werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet om het energieverbruik, de emissie van broeikasgassen en watergebruik in 2025 met 25% te verminderen. Ons afval willen we met maar liefst 50% verlagen. In Bergen op Zoom zijn we hard op weg om deze doelstellingen te behalen. Een betere toekomst voor iedereen, ook in Bergen op Zoom.

Direct onze vacatures bekijken

Bekijk onze openstaande vacatures voor de locaties SABIC Geleen, SABIC Raamsdonksveer & SABIC Bergen op Zoom.

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters