Direct een vast contract?
Bij SABIC Bergen op Zoom kan dat gewoon.

Word Operator bij SABIC Bergen op Zoom

Snel doorgroeien in jouw rol? Wij omarmen jouw tempo.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Ben jij net afgestudeerd als operator en op zoek naar een uitdagende baan? Dan hebben wij de functie voor jou.

Je hebt net je opleiding tot operator B of C afgerond en je wil graag ervaring op gaan doen in een vooruitstrevende fabriek. Uitgeleerd ben je nog lang niet, dat begrijpen we. Daarom zorgen we dat je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen. Dat ga je doen op een manier die bij jou past, op tijden die jou uitkomen. Zo groeien we samen verder.

  • Blijven leren en jezelf uitdagen
  • Alles goed geregeld: je krijgt direct een vast contract
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Een goede balans tussen werk en privé
Word Operator bij SABIC Bergen op Zoom

Waarom werken bij SABIC?

Wil jij echt het verschil maken? Tijd voor een echt gesprek.
Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

Operators

Jouw kansen bij SABIC

Op zoek naar een mentor? Bij SABIC Bergen op Zoom vind je hem.
Bij SABIC vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf maximaal kan ontplooien. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom krijg je intern een buddy aangewezen die jou helpt om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Groei mee met SABIC, want als jij groeit, groeien wij.

Jouw kansen bij SABIC

“Als starter op de arbeidsmarkt zijn je arbeidsvoorwaarden vaak minimaal. Bij SABIC werd ik direct op waarde geschat en gingen ze het gesprek aan over mijn wensen. Daardoor kreeg ik een contract dat bij mij past.”

SABIC Bergen op Zoom

Word Operator bij SABIC Bergen op Zoom
In de fabrieken van SABIC in Bergen op Zoom worden onder andere diverse kunststof producten gemaakt, waarvan voornamelijk plastic korrels. Deze plastic korrels worden door onze klanten gebruikt om allerhande producten van te maken. Producten die je veel tegenkomt in het dagelijkse leven, zoals telefoononderdelen, autobumpers, medische apparatuur en zonnepanelen.

Werken bij SABIC in Bergen op Zoom betekent werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet om het energieverbruik, de emissie van broeikasgassen en watergebruik in 2025 met 25% te verminderen. Ons afval willen we met maar liefst 50% verlagen. In Bergen op Zoom zijn we hard op weg om deze doelstellingen te behalen. Een betere toekomst voor iedereen, ook in Bergen op Zoom.

SABIC Bergen op Zoom
Ons sollicitatieproces

Je hebt een vacature gevonden die bij jou past? Dan horen we natuurlijk graag van je. Als je geen vragen meer hebt, kun je direct bij ons solliciteren.

Een account aanmaken

SABIC is een internationaal opererend bedrijf. Daarom word je voor je sollicitatie doorgestuurd naar ons wereldwijde sollicitatieplatform.

Verstuur je sollicitatie

Op ons platform maak je eerst een account aan, waarna je teruggaat naar jouw gewenste vacature. Je kunt nu je sollicitatie versturen.

Wij nemen contact met je op

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, ontvang je binnen drie werkdagen een reactie. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

We nodigen je uit voor een gesprek

Denken wij dat jij een waardevolle aanvulling kunt zijn op ons team? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te ontdekken wat er voor jou toe doet.

Bij een match doen we een aanbod

Zijn wij er zeker van dat jij samen met ons de toekomst gaat vormgeven? Dan doen we je een aanbod dat past bij jouw kennis en ervaring.

Procesoperator B/C

Locatie: Geleen
Heb jij al enige jaren ervaring en wil jij de voortgang van onze productieprocessen gaan bewaken? Heb jij oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan zoeken we jou.

  • Een vaste, fulltime baan in 5 ploegendienst
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Operators

Procesoperator A

Locatie: Raamsdonksveer
Heb jij al enige jaren ervaring en wil jij de voortgang van onze productieprocessen gaan bewaken? Heb jij oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan zoeken we jou.

  • Een vaste, fulltime baan in 5 ploegendienst
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Procesoperator A

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters