Direct een vast contract?
Bij SABIC Bergen op Zoom kan dat gewoon.

Word Electro & Installatie Monteur bij SABIC Bergen op Zoom

Snel doorgroeien in je rol? Wij omarmen jouw tempo.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Ben jij net afgestudeerd aan de opleiding Elektrotechniek of gelijkwaardig en op zoek naar een uitdagende baan? Dan hebben wij de functie voor jou.

Je hebt net je opleiding tot monteur afgerond en je wil graag ervaring op gaan doen in een vooruitstrevende fabriek. Uitgeleerd ben je nog lang niet, dat begrijpen we. Daarom zorgen we dat je alle ruimte krijg om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen. Dat ga je doen op een manier die bij jou past, op tijden die jou uitkomen. Zo groeien we samen verder.

  • Blijven leren en jezelf uitdagen
  • Alles goed geregeld: je krijgt direct een vast contract
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Een goede balans tussen werk en privé
Word Electro & Installatie Monteur bij SABIC Bergen op Zoom

Electro & Installatie Monteur

Locatie: Bergen op Zoom
Wil jij je bezig gaan houden met preventief, predictief en correctief onderzoek? Wij zoeken een monteur die onze fabrieken in topconditie houdt.

  • Een vaste, fulltime baan
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Technician

Opleidingsplaats BBL Elektrotechniek

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en wil je het vak van monteur elektrotechniek leren? Bij SABIC bieden we jou in samenwerking met Goflex de mogelijkheid om in de praktijk opgeleid te worden. Het grootste deel van je opleiding besteed je bij SABIC, waar je direct de fijne kneepjes van het vak leert van onze ervaren monteurs. Bovendien betalen wij je opleiding en krijg je direct salaris!

Opleidingsplaats BBL Elektrotechniek

Waarom werken bij SABIC?

Wil jij echt het verschil maken? Tijd voor een echt gesprek.
Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

Operators

Jouw kansen bij SABIC

Op zoek naar een mentor? Bij SABIC Bergen op Zoom vind je hem.
Bij SABIC vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf maximaal kan ontplooien. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom krijg je intern een buddy aangewezen die jou helpt om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Groei mee met SABIC, want als jij groeit, groeien wij.

Jouw kansen bij SABIC

“Toen ik bij SABIC kwam werken, kreeg ik een mentor toegewezen. Doordat ik een vast aanspreekpunt heb, weet ik altijd wat er van mij verwacht wordt.”

SABIC Bergen op Zoom

Word Electro & Installatie Monteur bij SABIC Bergen op Zoom
In de fabrieken van SABIC in Bergen op Zoom worden onder andere diverse kunststof producten gemaakt, waarvan voornamelijk plastic korrels. Deze plastic korrels worden door onze klanten gebruikt om allerhande producten van te maken. Producten die je veel tegenkomt in het dagelijkse leven, zoals telefoononderdelen, autobumpers, medische apparatuur en zonnepanelen.

Werken bij SABIC in Bergen op Zoom betekent werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet om het energieverbruik, de emissie van broeikasgassen en watergebruik in 2025 met 25% te verminderen. Ons afval willen we met maar liefst 50% verlagen. In Bergen op Zoom zijn we hard op weg om deze doelstellingen te behalen. Een betere toekomst voor iedereen, ook in Bergen op Zoom.

SABIC Bergen op Zoom

Bekijk direct alle vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures voor de locaties SABIC Geleen, SABIC Raamsdonksveer & SABIC Bergen op Zoom.

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters