JIJ DE PASSIE?
WIJ DE POSITIE.

Werken bij SABIC, wat houdt dat in?

Bij SABIC vind je een grote diversiteit aan starters, young professionals en ervaren experts. Mensen met een helder doel voor ogen: in onze unieke cultuur een blijvend verschil maken voor onze planeet, onze samenleving en hun carrière. Door met elkaar samen te werken, proberen we iedere dag het verschil te maken. Door onze krachten te bundelen versterken we elkaar, leren we van elkaar en groeien we als bedrijf en als mens. Met onze focus op innovatie, kwaliteit en een veilige (werk)omgeving kunnen wij voor onze medewerkers een uitdagende werkomgeving creëren. Welke uitdagingen ga jij bij ons aan?

Jonge operator

Optimale arbeidsvoorwaarden?
Vinden we vanzelfsprekend.

Hoewel we een aangename werkomgeving heel erg belangrijk vinden, begrijpen we ook dat de arbeidsvoorwaarden goed moeten zijn. Daarom garanderen wij jou een competitief salaris, toeslagen op basis van jouw werkrooster en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zijn er dingen die jouw werkgeluk in het bijzonder zouden vergroten? We gaan graag met je in gesprek om daar samen vorm aan te geven.

Loopbaanontwikkeling en Balans Werk/Privé

Snel doorgroeien in je rol? Wij omarmen jouw tempo.
Of je nou starter, young professional of ervaren kracht bent: bij SABIC ben je nooit uitgeleerd. Bij ons vind je voor ieder niveau wel een passende uitdaging. In je rol word je op basis van jouw wensen goed begeleid, om zo door te kunnen groeien naar jouw gewenste rol. Door de omvang van SABIC is er altijd wel een mentor voor jou die je kan helpen te groeien.

Intern bieden wij tevens verschillende opleidingen die jou helpen om meer te leren over jouw vakgebied. We beschikken zelfs over de SABIC Academy, waar jij toegang hebt tot vele trainingsprogramma’s, passend bij jouw niveau en wensen.

Balans werk/privé

Goede work-life balance? Daar gaan we samen voor.
Hoe zeer we het ook naar onze zin hebben bij SABIC, we snappen als geen ander het belang van een goede balans tussen werk en je privéleven. Door een goede balans te hebben, ervaar je een grotere mate van werkplezier en is het makkelijker om je te ontspannen op de dagen dat je vrij hebt. Bij SABIC zorgen we graag voor een zo optimaal mogelijk rooster, zodat jij je vrije tijd op een manier kunt invullen die er voor jou toe doet.

Loopbaanontwikkeling en Balans Werk/Privé

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters