De toekomst hernieuwen?
In Raamsdonksveer zijn we alvast begonnen.

Word Operator bij SABIC Raamsdonksveer

Heb jij de ervaring? Wij hebben een passende uitdaging voor jou.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Wil jij het verschil maken en zorgen voor een duurzamere toekomst?

Met enkele jaren ervaring als operator weet jij precies hoe het er in een fabriek aan toe gaat. Dat betekent echter niet dat je al bent uitgeleerd. Bij SABIC koppelen we je aan een gedreven mentor die jou helpt om nog meer uit jezelf te halen. Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, want als jij je ontwikkelt, ontwikkelen wij met je mee.

  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Een goede balans tussen werk en privé
Operator B

Compounding Procesoperator

Locatie: Raamsdonksveer
Heb jij al enige jaren ervaring en wil jij de voortgang van onze productieprocessen gaan bewaken? Heb jij oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan zoeken we jou.

  • Een vaste, fulltime baan in 3 ploegendienst
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Compounding Procesoperator

Waarom werken bij SABIC?

Wil jij echt het verschil maken? Tijd voor een echt gesprek.
Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

Operators

Jouw kansen bij SABIC

Op zoek naar een mentor? Bij SABIC Raamsdonksveer vind je hem.
Bij SABIC vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf maximaal kan ontplooien. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom krijg je intern een buddy aangewezen die jou helpt om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Groei mee met SABIC, want als jij groeit, groeien wij.

Jouw kansen bij SABIC

“Toen ik bij SABIC kwam werken, kreeg ik een mentor toegewezen. Doordat ik een vast aanspreekpunt heb, weet ik altijd wat er van mij verwacht wordt.”

SABIC Raamsdonksveer

Word Operator bij SABIC Raamsdonksveer.
De SABIC Speciality Compounding fabriek in Raamsdonksveer fabriceert plastic korrels die door onze klanten worden gebruikt om eindproducten te maken. Eindproducten die je in je dagelijkse leven overal voorbij ziet komen. Van telefoononderdelen tot vliegtuigmeubilair en van tandwielen tot zonnepaneelhouders: ze kennen hun oorsprong in de kunststofkorrels van SABIC.

Bij SABIC in Raamsdonksveer wordt gewerkt van zondag 23:00 tot vrijdag 23:00 in 3 ploegendiensten. De ploegen bestaan gemiddeld uit vijftien collega’s, waardoor je altijd in een hechte formatie werkt. Tevens heb je op zaterdag en het merendeel van de zondag altijd vrij. Zo zorg je voor een goede balans tussen werk en privé.

SABIC Raamsdonksveer

Bekijk direct alle vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures voor de locaties SABIC Geleen, SABIC Raamsdonksveer & SABIC Bergen op Zoom

Ons sollicitatieproces

Je hebt een vacature gevonden die bij jou past? Dan horen we natuurlijk graag van je. Als je geen vragen meer hebt, kun je direct bij ons solliciteren.

Een account aanmaken

SABIC is een internationaal opererend bedrijf. Daarom word je voor je sollicitatie doorgestuurd naar ons wereldwijde sollicitatieplatform.

Verstuur je sollicitatie

Op ons platform maak je eerst een account aan, waarna je teruggaat naar jouw gewenste vacature. Je kunt nu je sollicitatie versturen.

Wij nemen contact met je op

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, ontvang je binnen drie werkdagen een reactie. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

We nodigen je uit voor een gesprek

Denken wij dat jij een waardevolle aanvulling kunt zijn op ons team? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te ontdekken wat er voor jou toe doet.

Bij een match doen we een aanbod

Zijn wij er zeker van dat jij samen met ons de toekomst gaat vormgeven? Dan doen we je een aanbod dat past bij jouw kennis en ervaring.

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters