De toekomst hernieuwen?
In Geleen zijn we alvast begonnen.

Word Operator bij SABIC Geleen

Heb jij de ervaring? Wij hebben een passende uitdaging voor jou.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Wil jij het verschil maken en zorgen voor een duurzamere toekomst?

Met enkele jaren ervaring als operator weet jij precies hoe het er in een fabriek aan toe gaat. Dat betekent echter niet dat je al bent uitgeleerd. Bij SABIC koppelen we je aan een gedreven mentor die jou helpt om nog meer uit jezelf te halen. Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, want als jij je ontwikkelt, ontwikkelen wij met je mee.

  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Een goede balans tussen werk en privé
Word Operator bij SABIC Geleen

Procesoperator B/C

Locatie: Geleen
Heb jij al enige jaren ervaring en wil jij de voortgang van onze productieprocessen gaan bewaken? Heb jij oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan zoeken we jou.

  • Een vaste, fulltime baan in 5 ploegendienst
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Operators

WAAROM WERKEN BIJ SABIC?

Wil jij echt het verschil maken? Tijd voor een echt gesprek.
Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

WAAROM WERKEN BIJ SABIC?

JOUW KANSEN BIJ SABIC

Een leven lang leren? Haal het beste uit jezelf.
Bij SABIC vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf maximaal kan ontplooien. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. We leiden je in de regel op tot Allround Operator, maar zijn benieuwd naar hoe jij jezelf verder wil ontwikkelen.

JOUW KANSEN BIJ SABIC

SABIC GELEEN

Word Operator bij SABIC Geleen
De fabriek in Geleen is uniek in haar soort. SABIC werkt hard aan het verduurzamen van haar petrochemische industrie. Een van de belangrijkste ontwikkelingen hierin is dat we plastic afval gaan verwerken tot hernieuwbare grondstoffen voor bestaande fabrieken. SABIC Geleen is hier als eerste ter wereld mee gestart.

Met dit unieke proces is in Geleen de eerste stap gezet naar het verduurzamen van onze industrie. De installaties die we bouwen zijn de eersten ter wereld. Zo zorgen we in de toekomst voor een beter milieu en een betere toekomst. Voor onszelf en voor iedereen die na ons komt.

SABIC GELEEN

Bekijk direct alle vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures voor de locaties SABIC Geleen, SABIC Raamsdonksveer & SABIC Bergen op Zoom

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters