De toekomst hernieuwen?
In Geleen zijn we alvast begonnen.

Word Operator bij SABIC Geleen

Het beste uit jezelf halen? Groei met ons mee.
Werken bij SABIC betekent werken in een vooruitstrevend bedrijf dat tot de petrochemische top behoort. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij je om laten scholen tot operator? Dan is het werk-leertraject (BBL) bij Chemelot Talent Office echt iets voor jou!

Tijdens deze opleiding ben je in dienst van Chemelot Talent Office. Je krijgt één dag in de week les op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. De overige dagen doe je volgens het ploegenrooster praktijkervaring op in de fabriek bij een van de bedrijven op Chemelot, waaronder SABIC.

  • De kans om je te laten omscholen tot operator
  • Een tweejarige opleiding met baangarantie
  • Je krijgt direct salaris betaald
  • Je hebt altijd vier dagen weekend
Word Operator bij SABIC Geleen

Waarom werken bij SABIC?

Wil jij echt het verschil maken? Tijd voor een echt gesprek.
Jij wil echt het verschil maken. De toekomst verduurzamen en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij SABIC luisteren we naar wat voor jou, naast de gewone arbeidsvoorwaarden, echt belangrijk is. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat er voor jou echt toe doet. Zo creëren we samen de baan die bij jou past.

Waarom werken bij SABIC?

Jouw kansen bij SABIC

Op zoek naar een mentor? Bij SABIC Geleen vind je hem.
Bij SABIC vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf maximaal kan ontplooien. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom krijg je intern een buddy aangewezen die jou helpt om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Groei mee met SABIC, want als jij groeit, groeien wij.

Jouw kansen bij SABIC

“Voordat ik bij SABIC werkte, deed ik productiewerk. Voorspelbaar en niet erg uitdagend. Na een omscholingstraject ben ik als operator bij SABIC gaan werken. Hier is iedere dag anders, veel uitdagender.”

SABIC Geleen

Word Operator bij SABIC Geleen
De fabriek in Geleen is uniek in haar soort. SABIC werkt hard aan het verduurzamen van haar petrochemische industrie. Een van de belangrijkste ontwikkelingen hierin is dat we plastic afval gaan verwerken tot hernieuwbare grondstoffen voor bestaande fabrieken. SABIC Geleen is hier als eerste ter wereld mee gestart.

Met dit unieke proces is in Geleen de eerste stap gezet naar het verduurzamen van onze industrie. De installaties die we bouwen zijn de eersten ter wereld. Zo zorgen we in de toekomst voor een beter milieu en een betere toekomst. Voor onszelf en voor iedereen die na ons komt.

SABIC Geleen

Procesoperator B/C

Locatie: Geleen
Heb jij al enige jaren ervaring en wil jij de voortgang van onze productieprocessen gaan bewaken? Heb jij oog voor kwaliteit en veiligheid? Dan zoeken we jou.

  • Een vaste, fulltime baan in 5 ploegendienst
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Operators

SABIC BERGEN OP ZOOM

In 1971 startte in Bergen op Zoom de NORYL-fabriek: In de jaren zeventig en tachtig bouwden we daar verschillende fabrieken en ondersteunende gebouwen bij. Inmiddels werken er circa 1300 mensen op onze site, van wie ongeveer de helft in operations werkt.

In de fabrieken van SABIC in Bergen op Zoom worden onder andere diverse kunststof producten gemaakt, waarvan voornamelijk plastic korrels. Deze plastic korrels worden door onze klanten gebruikt om allerhande producten van te maken. Producten die je veel tegenkomt in het dagelijkse leven, zoals telefoononderdelen, autobumpers, medische apparatuur en zonnepanelen. Werken bij SABIC in Bergen op Zoom betekent werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet om het energieverbruik, de emissie van broeikasgassen en watergebruik in 2025 met 25% te verminderen. Ons afval willen we met maar liefst 50% verlagen. In Bergen op Zoom zijn we hard op weg om deze doelstellingen te behalen. Een betere toekomst voor iedereen, ook in Bergen op Zoom.

SABIC BERGEN OP ZOOM

Onze recruiters

Meer weten over werken bij SABIC, benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag over een van onze vacatures? Onze recruiters staan klaar om met jou in gesprek te gaan over wat er voor jou toe doet in een baan. Al onze locaties beschikken over een recruiter die jou alles kan vertellen over de specifieke fabrieken en functies.

Onze recruiters